FAQ  

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van de MyECOdividers?


Doordat wij de productie in eigen hand hebben kunnen wij snel produceren en leveren.

De aantallen die u nodig heeft en de optionele bewerkingen hebben effect op de levertijd. Mocht u specifieke wensen hebben t.a.v. de levering, dan overleggen we graag met u om naar de mogelijkheden te zoeken. Gemiddeld moet u rekening houden met 5 tot 8 werkdagen.
Wat doe ik met de MyECOdividers als ik ze niet meer nodig heb?


Wij hopen dat het gebruik van onze schermen maar beperkte tijd nodig zal zijn. Zodra we ze niet meer nodig hebben kunt u deze eenvoudig afvoeren. Het karton is volledig recyclebaar en het kleine beetje kunststof (voor het raampje) kunt u apart laten verwerken. Desgewenst komen wij de schermen weer bij u ophalen en zorgen wij voor een verantwoorde verwerking van de schermen.
Kan ik ook andere formaten bestellen dan op de site vermeld?


Ja, u kunt elk scherm aanpassen naar uw eigen behoefte. Dit geldt niet alleen voor het formaat, maar ook voor de afmeting van het raam, de print, wel of geen randafwerking of een specifieke wens t.a.v. print. Wij hebben een team van designers die u graag van dienst zijn bij het invullen van uw wensen.
Wat is het voordeel van een MyECOdivider tov kunststof schermen?


MyECOdividers zijn duurzaam, betaalbaar, ecologisch verantwoord en personaliseerbaar.

Welk scherm bij u past hangt natuurlijk erg af van de omgeving en het doel. In heel veel gevallen is een kostbaar scherm van kunststof absoluut geen vereiste.

In tegenstelling tot kunststof is MyECOdivider 100% biologisch afbreekbaar. Voorzien van een kleur, een bedrijfslogo, een landschap of een commerciële boodschap creëert u niet alleen een veilige, maar ook een sfeervolle werkomgeving.

Ook de plaatsing zonder montage, en het lichte gewicht van karton maken karton tot een betere optie dan kunststof.
Kunnen de dividers ook buiten worden gebruikt?


Tot op zekere hoogte kunnen onze schermen buiten gebruikt worden. Karton is slecht bestand tegen (langdurige) regenval, en ook te veel wind kan een spelbreker zijn. Het hangt echter af van het gebruik dat u voor ogen heeft. Zo zal een scherm dat tussen 2 stevige tafels geklemd staat prima overeind blijven.
Waarom steunen wij het longfonds?


Uiteraard verdienen we geld met ons product, maar we willen nadrukkelijk aangeven dat we ook graag iets terugdoen voor de samenleving. Wij hebben gekozen voor het longfonds vanwege hun directe bijdrage aan de Coronaproblematiek.
Wat doe ik bij interesse in jullie product?


Neem contact met ons op via mail of telefoon voor vragen over formaten, prijzen, afwerkingsopties, design ideeën, transport en alle andere vragen die u over MyECOdivider heeft.
Hebben jullie ook een oplossing voor een in hoogte verstelbaar bureau?


Voor een verstelbaar bureau hebben wij een hele goede oplossing, namelijk het desktopmodel van 110x100cm. Hierbij wordt het scherm met ijzersterk tape aan de zijkant van het bureau gemonteerd. Kijk hier voor een overzicht van opties en prijzen
Van welk materiaal is een MyECOdivider gemaakt?


Honingraatkarton is een materiaal dat dankzij de honingraatstructuur uiterst stevig is, hetgeen het erg geschikt maakt voor preventieschermen.De harde toplaag maakt het daarnaast ook zeer geschikt om te printen en te bewerken. U kunt (het al dan niet bedrukte) oppervlakte eenvoudig reinigen met een vochtige doek.
Wat zijn de kosten voor transport?


De kosten voor het transport worden per order bepaald. Bij elke aanvraag doen wij u een scherp voorstel afgestemd op uw specifieke wensen.
Kunnen jullie ons helpen met een eigen design of ontwerp?


Absoluut! Wij hebben een team van zeer ervaren ontwerpers en designers die u graag helpen. Met een positief kritische blik kijken wij naar haalbaarheid, toepassing en kosten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het plaatsen van een logo of afbeelding doen wij uiteraard kosteloos. Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag.
Kunnen jullie ons ook op onze eigen locatie adviseren?


Wij snappen heel goed dat elke situatie anders is en wij komen op locatie om u te adviseren over uw specifieke omgeving. Wij houden hierbij rekening met de RIVM adviezen.